fbpx

Leraar

Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

13 mrt 2020

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€50.00

Workshop learning to die

Wat gaan we doen?
Wel eens nagedacht over je eigen dood? Ben je er misschien een beetje bang voor omdat het onbekend is? Als je ja hebt geantwoord, kan deze mini workshop je helpen van gedachten te veranderen. Als je minder bang bent dan is de volgende vraag: hoe bereid je je voor op deze passage?

Wil je leren hoe je je goed kunt voorbereiden op de passage van leven naar dood? Dan is deze workshop iets voor jou

Eerste boek Falco
Seneca zei: “Er is heel je leven voor nodig om te leren hoe te leven, en je hebt je hele leven nodig om te leren hoe te sterven.” Sinds de oprichting van Damanhur besteedde Falco Tarassaco veel aandacht aan het thema van de dood. Zijn eerste boek, “Leren Sterven”, inspireerde ons allemaal om een reis van voorbereiding op het beleven van dit moment te beginnen.

Feest: eerste Nederlandse vertaling
Deze workshop wordt gegeven ter ere van het feit dat het boek Learning to Die (Leren Sterven) vertaalt is in het Nederlands. Je ontvangt dit boek gratis bij deelname aan deze workshop. Deze Nederlandse vertaling is gemaakt door Eva Keeris, Ramon Naarden, Zigola en Johannes Visser.

Programma

  • Ontvangst en welkom door vertaalgroep
  • Introductie Damanhur
  • Sterven volgens Damanhur
  • Persoonlijke ervaringen Gnomo
  • Muziek van Damanhur
  • Aanbieding boek Leren Sterven
  • Afsluiting en drankje

Wanneer en waar is het?
Deze bijeenkomst is op vrijdag 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De locatie is in Belmani, Weverstraat 30 Oosterbeek. Je ontvangt een gratis kopje koffie of thee met wat lekkers bij aanvang van deze bijeenkomst.

Drankjes
Tegen een kleine betaling kun je lekkere en biologische drankjes verkrijgen.

Taal
Deze bijeenkomst is gedeeltelijk in het Engels en gedeeltelijk in het Nederlands / This event will be (partly) in English.

Kosten
De kosten van deze bijeenkomst bedraagt €50. Boek je voor 13 februari 2020 dan betaal je early bird prijs van €45,-. Je betaalt eenvoudig en gemakkelijk met Ideal. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je gratis het boek ‘Leren Sterven’.

Bring a friend
We nodigen je van harte uit om een vriend of vriendin mee te nemen naar deze bijeenkomst.

Restitutieregeling
Je kunt je afmelden voor deze workshop tot en met 1 maart 2020. Je ontvangt dan je inschrijfgeld terug met een inhouding van €10,- voor administratiekosten. bij afmelding na 1 maart 2020 ontvang je geen geld terug bij je afmelding. Je kunt wel iemand anders sturen in jouw plaats.

Inschrijven
Je kunt je hieronder inschrijven en direct betalen met Ideal. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox. Na je betaling via de website is je inschrijving definitief. De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Evenement boeken

Workshop Learning to Die

Workshop Learning to Die

Available Tickets: 25
The Workshop Learning to Die ticket is sold out. You can try another ticket or another date.