fbpx

Organisator

Damanhur Nederland
Email
[email protected]
INSCHRIJVEN

Leraar

  • Goura Loto
    Goura Loto
    Leraar

    Als leerling van Alchemie en Ritualiteit, leerde ze van de theoretische en praktische wetenschap van deze onderwerpen en heeft ze tevens gestudeerd bij Falco Tarassaco (oprichter van Damanhur) Van 2002 tot 2013 wijdde zij zich op zichzelf naar het Pad van de monniken waar ze heeft geleerd hoe discipline en dienstbaarheid haar zouden kunnen openen voor spirituele verfijning en haar horizon kunnen verruimen. Zij co-creëerde ze het driejarige pad van Alchemie.

Belmani

Locatie

Belmani
Weverstraat 30, 6862 DP Oosterbeek

Datum

28 sep 2019 - 29 sep 2019

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€250.00

Basis cursus Alchemie School

Wat is een Alchemist?

De alchemist is een eclectische kunstenaar die streeft naar volledigheid in elk aspect van het leven. Hoewel er verschillende perspectieven zijn om naar alchemie te kijken die wellicht  millennia duren om te doorgronden en vele filosofische tradities kent, richt Damanhur’s Alchemie School zich op de maximale evolutie en expressie van iemands potentieel.

Wat is het programma?

In deze inleidende cursus – die ook de eerste twee dagen is van het eerste jaarprogramma van de Alchemie School – begin je je potentieel te ontwikkelen terwijl je alchemistische kennis opdoet en meer te weten komt over de belangrijkste alchemistische hulpmiddelen: het fysieke en energetische lichaam, perceptie, gedachten, emoties, de krachten van de natuur en de natuurlijke elementen.

Wat leer je?

Aan het einde van deze cursus, zul je een precies begrip hebben van het belang van de elementen, en een relatie uit eerste hand tot stand brengen met de elementen water en vuur. Door het gebruik en de creatie van alchemistische distillaten, activeer je een proces van zelftransformatie door te werken met substanties binnen en buiten jezelf.

Kun je een vervolgcursus doen?

Deze 2- daagse cursus kan op zichzelf worden ervaren of om te beslissen of je door wilt gaan met het volledige driejarige Alchemie School programma. Download hier het programma van deze 3 jarige cursus (Engels).

Wat zijn de kosten?

De kosten van deze 2-daagse cursus bedragen € 250,-

Wanneer en waar is het?

Deze cursus wordt gegeven op 28 en 29 september 2019 bij Belmani, Weverstraat 30 in Oosterbeek.

Taal
Deze bijeenkomst is in het Engels / This event will be in English

Inschrijven
Je kunt je hieronder inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox met daarin de betaalgegevens voor het overmaken van de kosten voor dit event. Na je betaling is je inschrijving definitief. De minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Evenement boeken

Basis cursus Alchemie School

Basis cursus Alchemie School

Available Tickets: 9
The Basis cursus Alchemie School ticket is sold out. You can try another ticket or another date.